Werken bij Nationaal MS Center?

Bekijk hieronder wie we zijn👇

Welkom in het Nationaal MS Center

Werken op een plek waar mensen elkaar kennen, waar de goesting om erin te vliegen en passie voor de job deel uitmaken van het DNA: Dat is waar het NMSC voor staat.

We werken binnen een gezamenlijke organisatiecultuur waarbij elke medewerker een houding aanneemt die mensgericht is ten aanzien van patiënten en collega's, waarin elke medewerker zich enthousiast inzet, oog heeft voor een gezamenlijke aanpak en steeds gericht is op een excellente zorg voor patiënten en ondersteuning van collega's.

Wat we onze mensen bieden

Naast een familiale en collegiale omgeving, vinden we het belangrijk dat we iedereen ook alle mogelijke voordelen geven die ze verdienen.

Multidisciplinair team

Kom terecht in een multidisciplinair team. Elk inzicht vanuit ieders discipline is een directe meerwaarde voor onze zorg.

Extra voordelen

Wij voorzien: Korting via groepsaankoop, fietsvergoeding, maaltijdcheques, ,hospitalisatieverzekering en nog tal van voordelen!

Gespecialiseerde zorgomgeving

Wij bieden echt zorg op maat! Bij ons kun je je specialiseren en veel bijleren op algemene zorg, maar vooral op zorg voor onze doelgroep.

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's. We zoeken zowel vaste medewerkers, stagiairs, jobstudenten als vrijwilligers! Kijk hieronder of Ă©Ă©n de vacatures bij je past.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wie zal je kandidatuur beheren?

Ons HR team zorgt ervoor dat jullie vlug feedback krijgen doorheen het proces. We houden het selectieproces zo kort mogelijk door te werken in een duidelijk proces: - na de CV screening is er een kort telefonisch gesprek om de eerste verwachtingen af te toetsen. - indien dit positief is volgt een gesprek met de leidinggevende en HR. We proberen dit gesprek met alle partijen samen te doen. Op deze manier winnen we tijd. - indien van toepassing is er nog een gesprek met een Directielid of de Algemeen Directeur.
 • Evy

  HR Officer

 • Roxane

  HR Officer

 • Jana

  HR Officer

Het engagement van de mensen die hier werken, is een van onze grootste troeven - Prof. dr. Bie, neuroloog.

De evolutie van de geneeskunde maakt dat mensen sneller een diagnose krijgen en vlugger bij ons terecht komen, waardoor we wel degelijk een verschil kunnen maken! - Bruno, kinesist.

De collegialiteit en de sfeer maken dit ziekenhuis zo bijzonder - Jonathan, verpleegkundig specialist.

Ons DNA

We worden elke dag geĂŻnspireerd door onze waarden!

Gezamenlijk

We gaan voor een gezamenlijke aanpak: iedereen richting de best mogelijke zorg voor onze patiënten en medewerkers.

Gezamenlijk

Mensgericht

We hanteren een holistische aanpak naar onze patiënten en medewerkers. Flexibiliteit waar kan, ondersteuning waar mogelijk.

Mensgericht

Enthousiast

Alles begint met veel energie en goesting om elke dag het verschil te maken!

Enthousiast

Excellent

We streven naar de best mogelijke zorg en naar excellentie. Elke dag willen groeien en kleine stapjes vooruit zetten.

Excellent

Bekijk hier hoe het eraan toe gaat bij Nationaal MS Centrum

Dit zijn wij

Krijg een inkijk in het NMSC!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?